Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα Τετάρτη 8 Μαρτίου

ΕΛΛΑΔΑ
Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα Τετάρτη 8 Μαρτίου

Σύμφωνα με το ertnews.gr συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις μετά από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα λιμάνια, τα νοσοκομεία και τα σχολεία την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Συνεχίζεται η απεργία στα τρένα και τον προαστιακό μέχρι και τις 8/2/2023 .
Την Τετάρτη δε θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ.
Η ΑΔΕΔΥ αναφέρει : Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε  την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023,
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας αναφέρει: Στις 8 Μαρτίου όλοι οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς και τους μαθητές μας μπορούμε να δείξουμε τη δύναμή μας και την απόφασή μας να μην σιωπήσουμε και να απαιτήσουμε, οργανωμένα, να αποδοθούν οι ευθύνες χωρίς συμψηφισμούς και συγκαλύψεις.
Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 8/3/2023, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά, προχωράει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Πηγές

www.ertnews.gr φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή